Här kan du med hund i Värmland och resten av Sverige och Norden ta kontakt med oss

Wermlands Hundcenter finns här för dig med hund i Värmland. Vi tar emot oavsett nivå och ambitioner. Privatträning för hundar och hundägare samt hundkurser – allt från valpkurser och vardagskurser till problemlösning vid olika typer av hundproblem, friskvård, nosarbete och utbildning inom hundsport och mer avancerad hundträning. Vi föreläser och håller kurser och aktiviteter för privata träningsgrupper, klubbar och andra företag. Allt detta i Värmland, företrädesvis Karlstad och Karlskoga, samt vid bokade uppdrag i resten av Sverige och Norden.
Ta reda på mer om oss under fliken Om.

Hoppas vi får snart får träffa dig och din hund!

Frågor, kursanmälan och bokning av externa uppdrag kan lämnas via nedanstående kontaktformulär så återkommer vi till dig inom kort:

Lämna detta fält tomt

Vi finns i Vackra Värmland men besöker gärna resten av landet och våra grannländer. Vi föreläser, håller hundkurser och hundträningar, coachar ekipage från nybörjare till landslagsnivå inom hundsport, utbildar, inspirerar och finns där för hundar och hundägare i Värmland och resten av Sverige.

Följ oss gärna på Instagram där vi bjuder på kunskap, inspiration och underhållning för dig som är intresserad av hundar, hundträning, hundkurser och annat. Vi bjuder också på glimtar ut vår vardag och de uppdrag vi jobbar med. Även om vi dagligen jobbar med kunder som har hund i Värmland, så kommer du hitta något för dig oavsett var i världen du och din hund befinner er.

Kontot hittar du här: Wermlandshundcenter

Wermlands Hundcenter - utbildning, friskvård och rehabilitering för hund i Värmland och resten av Norden.